• Teamfoto
    Altijd snel
    geholpen!

Therapieën

Bij GO! Fysiotherapie worden er verschillende therapieën aangeboden.

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met uw fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.
Meer informatie

Manueel therapie

De Manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patienten met klachten aan de wervelkolom of andere gewrichten in de armen of de benen.
Meer informatie

Geriatrie Fysiotherapie

De geriatrie fysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten rondom de ouder worden mens.
Geriatrie Fysiotherapie  kan hulp bieden in de zorg voor ouderen die kwetsbaar zijn, een hoge leeftijd hebben of complexe gezondheidsproblemen hebben.

Meer informatie 

Handtherapie

Handtherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Anders dan de naam zou doen vermoeden is Handtherapie niet alleen voor de hand, u kunt door de handtherapeut ook behandeld worden voor klachten aan de pols en arm.

Meer informatie

Fysio Fit

Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Meer informatie

Kinesio taping

Kinesio Taping is een relatief nieuwe en revolutionaire manier van functioneel tapen. Het is gebasseerd op principes uit diverse disciplines zoals fysiotherapie en kinesiologie. De werking berust op activering van neurologische en circulatoire systemen.
Meer informatie

Dry Needling

Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Meer informatie

Looptherapie bij Claudicatio Intermittens

Looptherapie bij Claudicatio Intermittens (etalagebenen) blijkt een zeer succesvolle interventie. GO! Fysiotherapie is aangesloten bij ClaudicatioNet.

Meer informatie

 

COVID-19 Revalidatie

Na het doormaken van COVID-19 kunt u problemen ervaren zoals vermoeidheid, verminderd inspanningsvermogen of andere klachten die u hinderen bij het hervatten van uw dagelijkse activiteiten. GO! Fysiotherapie heeft samen met Ergotherapie Bollenstreek en Diëtistenpraktijk EetVitaal de krachten gebundeld en bieden een COVID-19 revalidatie traject aan.

Meer informatie 

Direct contact? Bel met 0252 – 413 132 of mail naar info@gofysiotherapie.nl