• GO_reportage_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_CZF0893

Team

optie1

Tessa van der Meer (Fysiotherapeut, Geriatrie Fysiotherapeut MSc, leefstijlcoach en maatschapslid)

Tessa is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden als fysiotherapeut en in 2019 heeft zij met succes de masteropleiding tot geriatrie fysiotherapeut afgerond aan SOMT university Amersfoort. Tessa is o.a. aangesloten bij ChronischzorgNet. Zij is gespecialiseerd in behandeling bij veroudering, kwetsbare ouderen en de complexe gezondheidsproblematiek bij deze doelgroep.

Tessa is op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

BIG: 79918709104

 

 

 

1_2_GO_portret_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_FCZ9712

Lisa Ruigrok (Fysiotherapeut, Manueeltherapeut MSc, Handtherapeut en maatschapslid)

Lisa is werkzaam als fysiotherapeut, manueeltherapeut en handtherapeut in de praktijk. Zij heeft ervaring met diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Lisa heeft in 2017 de opleiding tot handtherapeut, bij Handtherapie Nederland met succes afgerond. In 2021 heeft zij de master opleiding tot manueeltherapeut aan SOMT university Amersfoort afgerond.

Lisa is maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig.

BIG: 19919521704

 

 

 

1_1_GO_portret_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_FCZ9677

Jeroen Boomsma (Fysiotherapeut BSc, Handtherapeut)

Jeroen is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft in 2017 zijn opleiding tot handtherapeut afgerond. Hiervoor is Jeroen werkzaam geweest als docent lichamelijk opvoeding. In zijn vrije tijd sport hij veel en is geregeld te vinden in de klimhal. Sportgerelateerde handklachten behoren tot zijn expertise.

Jeroen is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG: 99919408804

 

 

 

 

Optie 3 misschien

Kim Eickhoff – de Munk (Fysiotherapeut BSc, Handtherapeut)

Kim heeft in 2019 haar HBO-opleiding afgerond op de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie THIM van der Laan in Nieuwegein. Zij is werkzaam als algemeen fysiotherapeut en hand fysiotherapeut. Kim is namens GO! Fysiotherapie aangesloten bij het Traumanetwerk, hierdoor behandelt zij allerlei verschillende soorten klachten.

Kim is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

BIG: 19927005604

 

 

 

 

Optie 1 - eva

Eva van Rooden (Fysiotherapeut BSc)

Eva heeft haar fysiotherapiediploma behaald aan de Hogeschool Leiden in 2021. Tevens is Eva in het bezit van een HBO-diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, deze combinatie komt goed van pas tijdens de werkzaamheden als fysiotherapeut. Eva haar interesses zijn breed, maar ze heeft veel affiniteit met het behandelen van ouderen en mensen met een chronische aandoening. Ze heeft dan ook scholing gevolgd in b.v. hartrevalidatie. Naast haar werk als fysiotherapeut werkt Eva ook als personal trainer.

Eva is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ochtend.

BIG: 99929043204

 

 

Dennis Moors (Fysiotherapeut, Schoudertherapeut en Manueeltherapeut MSc)

Dennis is per 1 november 2022 werkzaam in onze praktijk. Dennis heeft veel ervaring met verschillende klachten aan het bewegingsapparaat, o.a. nek-, rug- en schouderklachten. Dennis is namens GO! Fysiotherapie aangesloten bij het Schoudernetwerk Rijnland. In 2021 is hij afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT university in Amersfoort.

Dennis is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG: 19924247404

 

 

 

GO_portretten_Corine Zijerveld Fotografie(c)2022_FCZ0228

Hermien Verbeek (all-round)

Hermien ondersteunt onze therapeuten in alle opzichten. Hermien zorgt ervoor dat; iedereen zonder problemen kan werken, maakt de afspraken, heet u welkom in de praktijk, doet administratieve taken, verzorgd de voorraden, kortom Hermien is een manusje van alles.

Hermien is aanwezig op maandag- en donderdagochtend.