• Teamfoto

Team

png-tessa

Het team van GO! Fysiotherapie bestaat uit drie therapeuten:

Tessa van der Meer

Tessa is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden als fysiotherapeut. Tijdens haar opleiding heeft zij veel ervaring opgedaan op verschillende werkgebieden. In 2014 heeft zij een cursus gevolgd over het aanbrengen en de effecten van kinesiotape. Tessa is aangesloten bij ClaudicatioNet en volgt het traject tot specialist. Momenteel volgt zij de master opleiding tot geriatrie fysiotherapeut aan de SOMT Amersfoort.

Tessa is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig.

 

 

png-driehoek

Lisa Ruigrok

Lisa is werkzaam als fysiotherapeut en handtherapeut in de praktijk. Zij heeft ervaring met diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Deze ervaring heeft Lisa opgedaan tijdens haar opleiding bij verschillende fysiotherapie praktijken en zorginstellingen. Lisa heeft in januari de opleiding tot handtherapeut, bij Handtherapie Nederland met groot succes afgerond.

Lisa is dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

 

 

 

 

png-anja

Anja van der Eijk

Anja is sinds 2016 werkzaam als fysio- en manueeltherapeut in onze praktijk. Zij heeft de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT met succes afgerond in 1996. Anja heeft gedurende haar loopbaan op veel verschillende plekken gewerkt en uitgebreide scholing gevolgd. In aanvulling op haar manuele therapie heeft zij een uitgebreide cursus volgens het Mulligan concept gevolgd. Dit is een milde en pijnvrije methode om gewrichten beter te laten bewegen. Tevens maakt ze, indien nodig, gebruik van kinesio taping volgens het Medical Taping concept. In 2016 heeft Anja een cursus gevolgd voor het toepassen van Dry Needling. Anja is een betrokken en gemotiveerde therapeut  die U graag weer op weg helpt!

Anja is aanwezig op woensdag.