• Teamfoto

Team

png-tessa

Tessa van der Meer (Fysiotherapeut, Geriatrie Fysiotherapeut MSc i.o.)

Tessa is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden als fysiotherapeut. In 2014 heeft zij een cursus gevolgd over het aanbrengen en de effecten van kinesiotape. Tessa is aangesloten bij ClaudicatioNet en volgt het traject tot specialist. Deze zomer hoopt zij de master opleiding tot geriatrie fysiotherapeut aan de SOMT Amersfoort af te ronden.

Tessa is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

BIG: 79918709104

 

 

png-driehoek

Lisa Ruigrok (Fysiotherapeut, Handtherapeut en Manueeltherapeut MSc i.o.)

Lisa is werkzaam als fysiotherapeut en handtherapeut in de praktijk. Zij heeft ervaring met diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Lisa heeft in 2017 de opleiding tot handtherapeut, bij Handtherapie Nederland met succes afgerond. In 2018 is zij begonnen met de master opleiding tot manueeltherapeut aan de SOMT Amersfoort.

Lisa is maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig.

BIG: 19919521704

 

 

 

 

png-anja

Anja van der Eijk (Fysiotherapeut, Manueeltherapeut)

Anja is sinds 2016 werkzaam als fysio- en manueeltherapeut in onze praktijk. Zij heeft de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT met succes afgerond in 1996. Anja heeft gedurende haar loopbaan op veel verschillende plekken gewerkt en uitgebreide scholing gevolgd. In aanvulling op haar manuele therapie heeft zij een uitgebreide cursus volgens het Mulligan concept gevolgd. Dit is een milde en pijnvrije methode om gewrichten beter te laten bewegen. Tevens maakt ze, indien nodig, gebruik van kinesio taping volgens het Medical Taping concept. In 2016 heeft Anja een cursus gevolgd voor het toepassen van Dry Needling. Anja is een betrokken en gemotiveerde therapeut  die U graag weer op weg helpt!

Anja is aanwezig op woensdag.

BIG: 49033414604

 

 

Thijs website

Thijs van der Meer (Fysiotherapeut)

Thijs is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan met verschillende (sport gerelateerde) klachten in de eerstelijns praktijk. Thijs heeft affiniteit met sport gerelateerde klachten en is daarom ook uw aanspreekpunt in sportclub We Fit, hij is hier aanwezig voor vragen en advies op vrijdag (11.15-11.45).

Thijs is aanwezig op vrijdag.

BIG: 69925118404