• Teamfoto

Team

png-tessa

Tessa van der Meer (Fysiotherapeut, Geriatrie Fysiotherapeut MSc)

Tessa is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden als fysiotherapeut en in 2019 heeft zij met succes de masteropleiding tot geriatrie fysiotherapeut met succes afgerond aan SOMT university Amersfoort. Tessa is aangesloten bij ClaudicatioNet en volgt het traject tot specialist. Zij is gespecialiseerd in behandeling bij veroudering, kwetsbare ouderen en de complexe gezondheidsproblematiek bij deze doelgroep.

Tessa is op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

BIG: 79918709104

png-driehoek

Lisa Ruigrok (Fysiotherapeut, Handtherapeut en Manueeltherapeut MSc i.o.)

Lisa is werkzaam als fysiotherapeut en handtherapeut in de praktijk. Zij heeft ervaring met diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Lisa heeft in 2017 de opleiding tot handtherapeut, bij Handtherapie Nederland met succes afgerond. In 2018 is zij begonnen met de master opleiding tot manueeltherapeut aan SOMT university Amersfoort.

Lisa is maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig.

BIG: 19919521704

 

png-anja

Anja van der Eijk (Fysiotherapeut, Manueeltherapeut)

Anja is sinds 2016 werkzaam als fysio- en manueeltherapeut in onze praktijk. Zij heeft de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT met succes afgerond in 1996. Anja heeft gedurende haar loopbaan op veel verschillende plekken gewerkt en uitgebreide scholing gevolgd. In aanvulling op haar manuele therapie heeft zij een uitgebreide cursus volgens het Mulligan concept gevolgd. Dit is een milde en pijnvrije methode om gewrichten beter te laten bewegen. In 2016 heeft Anja een cursus gevolgd voor het toepassen van Dry Needling. Anja is een betrokken en gemotiveerde therapeut  die U graag weer op weg helpt!

Anja is aanwezig op woensdag.

BIG: 49033414604

 

 

Foto Jeroen

Jeroen Boomsma (Fysiotherapeut, Handtherapeut)

Jeroen heeft 5 jaar ervaring als fysiotherapeut en heeft in 2017 zijn opleiding tot handtherapeut afgerond. In zijn vrije tijd sport hij veel en is geregeld te vinden in de klimhal. Sportgerelateerde handklachten behoren tot zijn expertise.

Jeroen is aanwezig op maandag en donderdag.

BIG: 99919408804