• GO_reportage_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_CZF0879
    Altijd snel
    geholpen!

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Fysiotherapie zorgt ervoor dat u in het dagelijks leven niet meer belemmerd wordt bij het bewegen.

Samen met uw fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

De fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Uw fysiotherapeut gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn expertise, adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

De laatste jaren gaat ook veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Daarvoor kunt u ook terecht bij de fysiotherapeut.

Binnen de fysiotherapeutische behandeling bestaat een tweedeling de ‘hands-on’ en de ‘hands-off’ behandeling. De ‘hands-on’ aanpak bestaan uit een behandeling waarbij de fysiotherapeut via manuele handelingen de klachten probeert te verhelpen. Bij ‘hands-off’ methode moet u denken aan oefeningen, adviezen en begeleiding. Uw fysiotherapeut bepaald samen met u wat de beste manier van behandelingen is voor uw klachten.

Twijfel niet en neem contact met ons op! Voor fysiotherapeutische behandelingen kunt u terecht bij Tessa, Lisa, Jeroen, Kim, Eva en Dennis.

 

GO_reportage_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_CZF0662