• Teamfoto
    Altijd snel
    geholpen!

Samenwerkingen

Fitness en healthclub We-Fit

GO! Fysiotherapie is elke week aanwezig voor een gratis inloopmogelijkheid bij We-Fit. Wij beschikken hier over een spreekkamer en behandelruimte om u van advies te voorzien.

Vrijdag       11.00-11.30u

We Fit


Praktijk voor dieetiek Marieke van Kampen

GO! Fysiotherapie en Marieke van Kampen hebben een nauwe samenwerking op gebied van bewegen en voeding. Marieke van Kampen is gespecialiseerd in voedingszorg voor senioren. Zij heeft extra scholing en jarenlange ervaring met deze doelgroep. Samen met de praktijk van Marieke geven wij geregeld workshops, de afgelopen workshop ging over Gezond Ouder Worden. Als een van onze therapeuten het opmerkt dat iemand hulp kan gebruiken bij de keuze van juiste voeding verwijzen wij door naar Marieke. Marieke heeft ook een spreekuur in Lisse, voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen.

Marieke van Kampen

Ergotherapie Bollenstreek

Vanaf heden werken wij samen met Ergotherapie Bollenstreek met name op het gebied van bewegen en het maximale halen uit dagelijkse activiteiten/vaardigheden. Wij werken bijvoorbeeld samen met de ergotherapeuten van Ergotherapie Bollenstreek als wij problemen constateren rondom het rolstoelgebruik, hulpmiddelen nodig zijn of aanpassing in activiteiten (bv boterham smeren). Ergotherapie Bollenstreek is gevestigd in Noordwijkerhout maar is actief in de hele regio. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de therapeuten van Ergotherapie Bollenstreek.
logo_ergo_bollenstreek

ClaudicatioNet

ClaudicatioNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer vaatlijden in Nederland. Fysiotherapeut Tessa is aangesloten bij ClaudicatioNet en volgt het traject tot specialist. Meer informatie voor patiënten is te vinden op www.etalagebenen.nl

ClaudicatioNetLogo - Klein (1)

 

NVHT

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor HandTherapie. Deze vereniging heeft de visie dat samenwerking en het uitwisselen van kennis en ervaring ertoe moet leiden dat de handtherapie naar een hoger niveau wordt gebracht.

logo nvht

 

Verander run

GO! Fysiotherapie werkt samen met Verander run. Met Verander run kunt u op een eenvoudige manier beginnen met runningtherapie, met of zonder ervaring!
20150222 Verander Run logo png


KNGF

Het KNGF is het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Alle fysiotherapeuten van GO! Fysiotherapie zijn aangesloten bij het KNGF. Daarnaast zijn al onze therapeuten ook aangesloten bij het Centraal kwaliteits register (CKR), dit is het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. De therapeuten van GO! Fysiotherapie handelen volgens de richtlijnen van het KNGF.
Fysionet

Fysiotherapie – info

Op de site van Fysiotherapie-info vindt u meer informatie rondom fysiotherapie. Interessante artikelen en een vraagbaak.

Fysiotherapie - info logo