• Teamfoto
    Altijd snel
    geholpen!

Samenwerkingen

Wijksamenwerkingsverband Lisse

GO! Fysiotherapie is onderdeel van het wijksamenwerkingsverband in Lisse. Dit betekent een nog intensievere samenwerking tussen de fysiotherapeut en andere eerstelijns hulpverleners in Lisse, de apotheek en de gemeente. Voor meer informatie bekijk ook de website
logo

 

 

 

Fitness en healthclub We-Fit

GO! Fysiotherapie is om de week aanwezig voor een gratis inloopmogelijkheid bij We-Fit. Wij beschikken hier over een spreekkamer en behandelruimte om u van advies te voorzien.

Vrijdag       11.15-11.45u

We Fit

Ergotherapie Bollenstreek

Vanaf heden werken wij samen met Ergotherapie Bollenstreek met name op het gebied van bewegen en het maximale halen uit dagelijkse activiteiten/vaardigheden. Wij werken bijvoorbeeld samen met de ergotherapeuten van Ergotherapie Bollenstreek als wij problemen constateren rondom het rolstoelgebruik, hulpmiddelen nodig zijn of aanpassing in activiteiten (bv boterham smeren). Sinds september 2020 verzorgen wij samen met Ergotherapie Bollenstreek een combineert handenspreekuur, voor een nog effectievere behandeling van hand/pols/elleboog klachten. Ergotherapie Bollenstreek is gevestigd in Medisch Centrum Lisse maar is actief in de hele regio. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de therapeuten van Ergotherapie Bollenstreek.
logo_ergo_bollenstreek

Diëtisten praktijk EetVitaal

Wij werken samen met EetVitaal in ons multidisciplinaire team (samen met Ergotherapie Bollenstreek) rondom de revalidatie van COVID-19. Per mei 2021 starten we samen met EetVitaal het gecombineerde leefstijl interventie programma. Voor meer informatie ga naar: GLI

EetVitaal_Logo_DEF-wit


Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. Chronisch ZorgNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met o.a. perifeer vaatlijden in Nederland. Tessa is aangesloten bij Chronisch ZorgNet met de specialisatie voor etalagebenen. Meer informatie voor patiënten is te vinden op www.chronischzorgnet.nl

logo-chronisch-zorgnet-01022020

 

NVHT

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor HandTherapie. Deze vereniging heeft de visie dat samenwerking en het uitwisselen van kennis en ervaring ertoe moet leiden dat de handtherapie naar een hoger niveau wordt gebracht.

logo nvht


KNGF

Het KNGF is het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Alle fysiotherapeuten van GO! Fysiotherapie zijn aangesloten bij het KNGF. Daarnaast zijn al onze therapeuten ook aangesloten bij het Centraal kwaliteits register (CKR), dit is het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. De therapeuten van GO! Fysiotherapie handelen volgens de richtlijnen van het KNGF.
Fysionet

Fysiotherapie – info

Op de site van Fysiotherapie-info vindt u meer informatie rondom fysiotherapie. Interessante artikelen en een vraagbaak.

Fysiotherapie - info logo